Yoga

Vägen in till dig själv, genom kroppen.

19032018-B8DV1437-1131x1701

Vad du vill få ut av yogan?

Genom yogan kan du befria dig från hållande och anspänning i den fysiska kroppen för att öppna upp och ge frihet för andetaget och livskraften att flöda. Du ges utrymme för mental frigörelse och kan ge dig själv tillåtelse att vara du, i din fulla kraft, bortom förväntningar och skapade bilder om verkligheten. I yogan används olika tekniker, bl.a. yogapositioner och andningen för att skapa en utforskande och medveten närvaro. Med ökad kropps- och självkännedom nyanseras ditt förhållningssätt till dig själva och och det runtom dig. Du kan få förnimma dig själv i det stora alltet. 

Prova dig fram. 

MoYoLo erbjuder två yogaformer.
Vad passar dig och din kropp bäst? 

Hatha yogan är aktivt fysisk med styrka, stabilitet och balans. Solhälsningen görs liksom stående, sittande och liggande positioner. Stor vikt läggs på att det är hälsosamma rörelser för kroppen för att undvika skador. 

Yin yogan är stillsam och inkännande med fokus på bindväv och med inspiration av meridiansystemet i traditionell kinesisk medicin. Den anpassas efter din kropp och är mestadels sittande och liggande i positionerna 3-5 minuter.